Meg selv

Cathrine LundJeg har jobbet som alternativ behandler siden 1997. Etter 5 års studier ved Norsk Akademi for Naturmedisin startet jeg som homeopat ved Naturmedisinsk Barneklinikk i Oslo. Jeg utdannet meg samtidig som babymassasjeinstruktør og holdt kurs i Oslo. Jeg flyttet til Stavanger og jobbet ved Stavanger Homeopatisenter og fortsatte med å holde babymassasjekurs. Etter hvert ble jeg mer oppmerksom på mine helende evner. Jeg tok ulike utdanninger innen healing og fortsatte å utvikle evnene mine.  Neste steg var å starte for meg selv i eget kontor ved Sanitetsforeningens Helsehus i Stavanger. Der jobber jeg fortsatt med homeopati, healing, parterapi, relasjonsarbeid, babymassasje og «et hjem i balanse»

Jeg bruker min egen kjærlighetskraft og den universelle kjærlighetskraften som verktøy som terapeut.

Jeg har en utvidet forståelse av kjærlighetsbegrepet, der ”kjærlighet” står for en slags holdning til en selv og omgivelsene. Kjærligheten er ”altomfattende”, og kan oppleves på mange ulike måter. Blant annet i form av omsorg, tillit, toleranse, anerkjennelse, aksept og undring. Kjærligheten er en personlig og dyp kraft, som er med oss alltid, men som ikke alltid er så lett å få øye på. Den kan brukes som et verktøy gjennom livet. I arbeidet bruker jeg min egen kjærlighetskraft, samtidig som jeg forholder meg til den altomfattende kjærlighetskraften. Ved hjelp av dette kan jeg være tilstede for at du kan få kontakt med din egen kjærlighetskraft.

Utdanning

Homeopati
Utdannet ved Norsk Akademi for Naturmedisin i Oslo fra 1992 til 1997 og har tittel Registrert Homeopat MNHL (medlem av Norske Homeopaters Landsforbund) www.nhl.no Fagfeltet var primært homeopati men også fotsoneterapi, urteterapi og øreakupuntur.

Babymassasje
Babymassasje instruktør utdannet ved Akselsons i Oslo år 2000. Jeg er medlem av BIN (babymassasje i Norge) www.babymassasje.no som er en del av organisasjonen IAIM (interational Association of Infant Massage) www.iaim.net

Healing
Har tatt flere kurs i Holistisk healing og Medial Healing fra 2004. Jeg ble godkjent healer i 2008. Jeg er Healer RGH (registrert godkjent medlem av Det Norske Healerforbund) www.healing.no og er registrert i utøverregisteret for alternativ behandlere i Brønnøysund. Jeg har kurs i  VEKS(Vitenskapslære, Etikk, Kommunikasjon og Samfunnslære)

Kompetanse og erfaring

Jeg har i hele min yrkeskarriere videreutviklet meg gjennom kurs og gjennom min daglige kontakt med mennesker.

Homeopati
Jeg har vært deltaker på kurs og etterutdanninger i innland og utland.
Homeopat Vitoulkas – kurs m tilttel: Giving Second prescription.
Homeopat Alize Timmermann- Flere kurs i Holland og Frankrike med blant annet Psykiske lidelser, triturering(tilbereding av homeopatiske medisiner), dybdeforståelse av ulike homeopatiske medisiner,  dypere forståelse av oss selv som behandlere.
Homeopat Annette Heggemsnes – Ufrivillig barnløshet
Homeopat Susanne Vetter – Triturering(tilbereding av homeopatiske medisiner)
Homeopat Rajan Sankaran – Sensation metoden
Homeopat Petter Viksveen – Media, kommunikasjon, hvordan drive egen praksis, kunnskap om homeopatiske midler
Homeopat Andreas Bjørndal – Arketyper
Homeopat Herscue – Homeopati for barn
Homeopat Øyvind Engebretsen – Essensen, symptomspråket
Homeopat Wulfsberg – Aurum midlene
Homeopat Johnston – Depresjon
Jeg har deltatt i flere homeopatiske samlinger lokalt og nasjonalt.
Jeg har vært styremedlem og kasserer i Norske Homeopaters Landsforbund lokallag Rogaland i flere år.
Psyk opp – jobbet administrativt i forkant av Schizofrenidagene i 2008 og 2009. Deltatt på flere Schizofrenidager: 2018 – Flokken: Handlet om å forstå hvordan vi er skrudd sammen som flokkdyr. Hvordan er helsehjelp bygget opp, en til en samtale kontra den sosiale konteksten. 2019 – Betydning av stress for psykisk uhelse. 2021 – Terapeuten.

Psykisk helse
Jeg har jobbet på Psykopp psykopp.no (bedriften som administrerer Scizofrenidagene) i forkant av konferansene i 2008 og 2009 og har vært deltaker på flere Schizofrenidager.

  • 2010 – All you need is love. Fornuft og følelser med affektive lidelser
  • 2012 – Psykriatisk take away, de ringer og vi bringer.
  • 2013 – The circle of life. Tilknytning, relasjon og tilknytning.
  • 2015 – Når blir følelser lidelser?
  • 2016 – Bodies of experience, Kropp og sinn I sammenheng.
  • 2017 – Utviklingstraumer, hvordan påvirker dårlige oppvekst vilkår helsen vår?
  • 2018 – Flokken, de sosiale sider ved mennesket, psykiske lidelser og helsehjelp.
  • 2019 – Betydning av stress for psykisk uhelse.
  • 2021 – Terapeuten
  • 2021 – Septemberkonferansen – Rus og traumer. Nettkonferanse organisert av RTSV Regionalt resurssenter om vold, traumatisk stress og selvmordsforebygging.

Babymassasje
Jeg har i flere år holdt babymassasjekurs ved Atha Yoga www.athayoga.no ”Mammayoga med babymassasje”
Barnas Kulturverksted har kurs i ”Musikk og babymassasje”  www.kulturverksted.wordpress.com Vi har blant annet holdt kurs på House of Movement. www.houseofmovement.no Jeg holder kurs i barselgrupper i Ålgård Menighet og i Sanitetsforeningen i Egersund.
På mitt kontor har jeg jevnlig kurs for små grupper med babymassasje.
Jeg er fleksibel i forhold til å kunne holde kurs der det er ønskelig. Hjemme hos mødre, leie lokale eller andre steder.

Healing
Jeg har tatt flere kurs i Holistisk Healing ved senteret Spiren i Bergen. Jeg var også assistent på noen kurs.  Jeg har tatt en kursserie i Medial Healing som gikk over flere år. Jeg har studert ved The Arthur Findlay College i England. Det blir beskrevet som verdens fremste college for vitenskaplig utvikling av spiritualisme og synskhet. Jeg utvikler meg stadig i forhold til mine healing evner. Jeg har jevnlig kontakt med min mentor i forhold til faglig og personlig utvikling. Mitt møte med mennesker både privat og i arbeidet mitt er berikende og utviklende.

SPT
Social Presencing Theatre (SPT) er en metode som er utviklet av Arawana Hayashi. Essensen er å prøve å se situasjoner slik de er i dag og utforske fremtidige muligheter. Det gjøres individuelt, i grupper og i organisasjoner.
Jeg har vært aktiv i Stavangergruppen av STP siden 2014.

www.presencing.org/#/aboutus/spt

Bestill time her!