Homeopati

Homopati

Klassisk homeopati ble oppdaget av legen og farmasøyten Samuel Hahnemann som levde fra 1755 til 1843.
Homeopaten ser på mennesket som en helhet og er opptatt av individuell behandling. Homeopati stimulerer immunforsvaret og kroppens egen evne til å helbrede seg selv. Medisinene er laget fra plante- dyre og mineralriket. Ved riktig bruk er homeopati uten bivirkninger. Medisinene er miljøvennlige og rimelige i pris. De fås kjøpt på apotek.

Essensen i homeopati er likt helbreder likt. Jeg vil forklare med et eksempel. Når du skreller løk (Allium Cepa) kan øynene og nesen renne, du kan nyse og klø i halsen og øynene. Ved allergi kan de samme symptomene dukke opp. Derfor bruker vi noen ganger Allium Cepa i behandling av allergi.

Fortsett å lese «Homeopati»

Healing

Healing betyr å hele eller helbrede. Det er en helhetlig behandlingsmetode. En healer har oppdaget og videreutviklet sine medfødte evner. Behandlingen skjer i kraft av kjærlighet og ved hjelp av fysisk og energetisk berøring.

Rundt og inni kroppen vår er det energi. Denne energien er knyttet til tanker, følelser, bevissthet og ubevissthet. Når vi har det bra flyter energien i oss og når vi ikke har det bra påvirker dette energien. Da kan vi få fysiske, psykiske og mentale plager. Vi påvirker selv energien i og rundt oss og vi blir selv påvirket av andre energier. Ved å jobbe med disse energiene kan healingen i seg selv begynne. Kort forklart er det hjelp til selvhjelp.  Healing er et supplement til annen behandling, ikke en erstatning.

Fortsett å lese «Healing»

Babymassasje

BabymassasjeBabymassasje er et språk som sier mer enn ord.
Babymassasje gir glade og trygge barn og voksne. Det kan gi sterke, nære bånd og økt tilstedeværelse mellom barn og voksne. Det er ingen behandlingsform, men kan ha god effekt på blant annet fordøyelse og søvnmønster.

Babymassasje ble utviklet av amerikanske Wimela Mc Lure som startet organisasjonen IAIM (International Assosiation for Infant Massage) I Norge heter det BIN (Babymassasje I Norge) som gir internasjonal sertifisering. www.babymassasje.com

Fortsett å lese «Babymassasje»