Homeopati

Homopati

Klassisk homeopati ble oppdaget av legen og farmasøyten Samuel Hahnemann som levde fra 1755 til 1843.
Homeopaten ser på mennesket som en helhet og er opptatt av individuell behandling. Homeopati stimulerer immunforsvaret og kroppens egen evne til å helbrede seg selv. Medisinene er laget fra plante- dyre og mineralriket. Ved riktig bruk er homeopati uten bivirkninger. Medisinene er miljøvennlige og rimelige i pris. De fås kjøpt på apotek.

Essensen i homeopati er likt helbreder likt. Jeg vil forklare med et eksempel. Når du skreller løk (Allium Cepa) kan øynene og nesen renne, du kan nyse og klø i halsen og øynene. Ved allergi kan de samme symptomene dukke opp. Derfor bruker vi noen ganger Allium Cepa i behandling av allergi.

Hvordan foregår behandlingen?

Hvert enkelt menneske blir behandlet individuelt og som en helhet. I løpet av behandlingen vil jeg prøve å få så mye informasjon om deg som mulig. Det er mye som kan påvirke oss mennesker blant annet arv, miljø, indre og ytre påkjenninger, fysiske og psykiske faktorer. Hvis to ulike mennesker har samme fysiske lidelse vil de kunne få ulik homeopatisk medisin når vi tar med deres ulike personlighet og livserfaring.
Hver behandling tar opptil 1 klokketime. Det kan settes av lengre tid ved behov. Vi avslutter med en samtale for å oppsummere opplevelsen.  Deretter diskuterer vi behovet for videre behandling.

Hvem kommer for å få homeopati?

Jeg behandler gravide, spedbarn, barn, ungdom, voksne og eldre.
Jeg har erfaring med å behandle dyr som hund, katt og hest.

I følge lov om alternativ behandling av sykdom med forskrifter og retningslinjer har jeg ikke lov å informere om spesifikke tilstander jeg har positiv erfaring med, som for eksempel: svangerskapsplager- kvalme, tretthet, psykiske svingninger, bekkenløsning, fødselsplager, fødselsdepresjon, brystbetennelse, kolikk, astma, allergi, hud problematikk, ufrivillig vannlating, søvnplager, gjentatte betennelser og infeksjoner, hodepine, migrene, psykiske tilstander, trøtthet, muskel og skjelett lidelser, utbrenthet, hormonelle forstyrrelser, overgangsplager, menstruasjonsplager, urinveisplager, angst, uro, humørsvingninger, utilfredshet, ubesluttsomhet, høyt eller lavt blodtrykk og mange andre tilstander.

Forebygging med homeopati

Homeopati kan virke forebyggende i form av at plagene ikke kommer så fort tilbake og at symptomene kan bli mindre kraftige. Homeopati kan virke på årsaken til plagene og tar hensyn til helheten. Har du spørsmål om behandlingen så kan du ta kontakt. Homeopati er et supplement til annen behandling, ikke en erstatning.

Bestill time her! 

Homopati