Babymassasje

BabymassasjeBabymassasje er et språk som sier mer enn ord.
Babymassasje gir glade og trygge barn og voksne. Det kan gi sterke, nære bånd og økt tilstedeværelse mellom barn og voksne. Det er ingen behandlingsform, men kan ha god effekt på blant annet fordøyelse og søvnmønster.

Babymassasje ble utviklet av amerikanske Wimela Mc Lure som startet organisasjonen IAIM (International Assosiation for Infant Massage) I Norge heter det BIN (Babymassasje I Norge) som gir internasjonal sertifisering. www.babymassasje.com

Jeg ble utdannet instruktør i 2000 og har siden det hatt mange kurs. Jeg har holdt følgende kurs: Atha Yoga, Barselgruppe i Egersund, Barselgruppe i Ålgård Menighet, Randaberg og Madla folkebibliotek, samt Barnas Kulturverksted  ”Musikk og Babymassasje”.

Kursinformasjon

Jeg holder jevnlig kurs når det er 5 eller flere påmeldte. Kurset varer 1 time hver gang og går over 4 uker.  Jeg legger stor vekt på både barnets og morens trivsel og glede. På kurset lærer dere strykninger på ben, mage, bryst, armer, ansikt, rygg og kolikkmassasje. Vi tar opp tema som er av interesse for dere underveis. Dere får kompendium og massasjeolje. Det er varmt i rommet så ta på lette og behagelige klær. Ta med håndkle og et lite teppe til å legge barnet på. Jeg oppfordrer fedre til å bli med på kurset.

Pris for babymassasjekurs er kr 1400,-
Jeg er fleksibel angående tidspunkt og sted. Det er ofte at barselgrupper er sammen på et kurs. Jeg kan også holde kurs der dere ønsker å være.

Bestill time her! 

Babymassasje