Kontakt/Priser

Corona
Jeg er tilbake og tilbyr timer på kontoret, telefon eller på internett. Det er opp til deg hva som passer best. Kjærlighets kraften har ingen grenser.

Jeg ber deg om å vaske hender før du kommer. Ta med laken og pledd som du bruker når du ligger på benken. Du må være frisk fra forkjølelse, feber, tungpust, slapp og trøtt utenom det vanlige. Jeg forsøker å være presis så du slipper å vente lenge. Jeg er her for deg. Vennlig hilsen Cathrine

Cathrine Lund
Sanitetsforeningens Helsehus
Niels Juelsgate 10, 2.etasje rom 207
4008 Stavanger
Tlf: 994 994 22

 

 

Booking av time fra 08.00-17.00, mandag til torsdag.
Online bestilling: Cathrinelund.bestille.no

I bakgården til Helsehuset er det 1 times gratis parkering. I Niels Juelsgate og Schøttsgate er det gratis parkering i 2 timer. Se skilting.

 

Priser

Prisene er regulert fra 1.1.2020

All behandling 1 time kr 880,-
Ekstra ½ time kr 440,-

Par, relasjoner 2 timer kr 1760,-

Babymassasjekurs  1 time i uken i 4 uker inkludert kompendie og olje kr 1500,-

Arbeid utenfor kontoret, som husrens (minimum 2 timer) eller behandling hjemme hos deg selv kr 880,- pr time. I tillegg kommer reisetid.

Familierabatt på kr 50,- gis dersom to eller flere i samme husstand har vært hos meg i løpet av de siste 3 månedene. Det gis også rabatt til arbeidsledige, trygdede og studenter.

All betaling skjer med bankkort. Ved avtale kan det sendes giro.

Avbestilling/flytting av time
Flytting eller avbestilling av time må gjøres pr mail, sms eller telefon innen kl 10.00 virkedagen før. Ellers må timen betales i sin helhet.